Wednesday, 23 May 2012

Giveaway- 1st Dorayaki Giveaway By Ain

Ni bukan giveaway nak bagi dorayaki, k? Hehehe.. Ni first time aku join GA. Kat blog lama dulu ada sekali je aku menang giveaway. Dapat 50 hengget. Ngeee~ :D

Ye, aku tau aku terer XD


Aku dijemput oleh Ain untuk join ini GA. Thanks youuusss :-*

*tekan INI untuk ke blog beliau :)*

Korang boleh baca terms and condition, prizes and the sponsors kat SINI.

Saya nak SUME hadiah topap Celcom tu. Boleh tak? :3

Nak menang.. Nak menang..

5 comments:

♥ Ain ♥ said...

http://opzzpinky.blogspot.com/ <-- btw , new sponsor , follow okea . WAJIB . hehe

♥ Ain ♥ said...

Add facebook: http://www.facebook.com/ayinkechikk
Follow blog: http://miz-areyin.blogspot.com/
Follow twitter: @miz_areyin

#new sponsor , ain mintak maaf , ain lupe tutup pencarian sponsor , tady ade sorang rquest nak jady sponsor . nie dea . ain bebetol mintak maaf :(

Izzul said...

It's okay. Senang n kejap je keje-keje memfollow nih :D

emeliena said...

good luck ;]

Izzul said...

thanks! Jemputlah join sme. Prize dier best gak tau :D mne la tau ada rezeki