Thursday, 24 May 2012

Giveaway: BellaJane First Giveaway

Yey! Kali ni aku ditag plak oleh sis yang kiut-miut: Anna untuk join ini giveaway. Alhamdulillah, baru beberapa hari berblogging, dah ramai yang tag ajak masuk giveaway nih. Hehehe.. Thanks ya! Lain kali jemput la lagi!

*tekan SINI untuk ke blog beliau,kay?*


All the terms and conditions boleh baca kat SINI. Ramai gak orang yang buat giveaway for the first time this year, ek? Rasa macam nak tag:


To the tagged persons, join tau! Ngeeeeee~ :D

6 comments:

anna said...

gud luck ye :) hihi

BellaJane said...

thankyou for the support :)

wish you all the best

ZatyMok said...

Anna: Thanks for the wish. Join la sekali!

BellaJane: Will support you until the last breath *ceeewaaah*

Miss Wawa said...

hye.. wawa dr Giveaway yg same.. :) feel free singgah wawa keyh..

http://supergirllulu.blogspot.com/2012/05/bellajane-first-giveaway.html

gud luck dear.. papai..

emeliena said...

Thanks for the tag yer ;]

ZatyMok said...

Welcome.. Welcome.. :D