Monday, 21 May 2012

Aku, Kau, Blog Dan Dot Dot Dot..

Saya jeles dengan Akak Nur Faezah Abdul Majid sebab dia cun dan muka dia macam Siti Saleha :D #jujur kayyy

Deyyyy.. Siapa aku? Aku ialah seorang manusia, ciptaan Allah dan salah seorang golongan yang akan melakukan anjakan paradigma untuk negara pada masa hadapan.

(WAAAAA!!! Cikedis! Dis! Dis! Anak sapa yang buat ayat 'golongan yang akan melakukan anjakan paradigma untuk negara pada masa hadapan' tu?! *Ohhh, kembang! Kembang!* Lek lu, takde sape pun puji kau)

Nama aku Izzaty la. For short, panggil aku ZATY. Simple kan? Simple just like the owner (Telengkan kepala arnab peliharaan anda) 15 tahun pada tahun ini dan umur tu kian bertambah dari tahun ke tahun dan takkan pernah mendarat. So, senior sekalian:

Jangan ngorat saya
*apa kena dengan kau, zaty?*

Hahahaa.. Itu sekadar gurauan semata-mata. Gila kau senior ngorat aku? Sengal eh? Aku tak gatal. Aku nak belajar. Aku memang suka bergurau. Asal? Tak suka? Ada aku kisah? Ngeee~ :D 

Aku tau aku banyak dibenci orang. Ala.. Tak yah semunyik. Let it off your chest brothers and sisters. Let the world know. Heheee...

Smile.

3 comments:

shedameor said...

hye zaty :)

Sally Yatiey said...

Hai Zaty :D hehe

Izzul said...

@shedameor: Hyeee... :D :D

@Sally Yatiey: Hai Hai Hai.. Hehehe..

seram semacam je. takut lak :)