Thursday, 7 June 2012

Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara

Salam Jumaat semua! Hehehe.. Aku ditag oleh Nursyahira Izzati Ngadimon untuk join giveaway yang SUPERB nih! Hadiah dia tak boleh pandang sebelah mata je tau. Ngeeee~

Tekan INI untuk join,k?

Syarat-syarat dia senang je taauuu..

-Follow blog Mizz NinieCik Mun dan Farah Yumi
-Like Facebook Fanpage NI dan NI
-Tampalkan banner yang kat atas tu dan linkkan ke entry yang NI
-Tag 5 orang kawan korang and make sure la diorang tau :)
-Paste link entry korang tu ke SINI
-Kalau nak letak banner tu di sidebar pun BOLEH
-Then, korang WAJIB tekan link ni:
http://says.com/my/mizzsninie/recommendations/win-prizes-everyday & http://says.com/my/mizzsninie/recommendations/julies-blog-2

Tengok hadiah dia:

-Sebuah MP3 Player
-Sebuah Phone Samsung
-Sebuah Kamera Lomo
-Button Badge K-Pop
-Inner Neck
-30 bloglist selama sebulan
-10 banner

Bak kata Ying dalam citer Boboiboy:

GILA COOL!

Cara pemilihan pemenang ialah berdasarkan Top Referral

Tarikh giveaway ni dari 1 Jun 2012 sampai 31 Julai 2012 *Oh! Lamanya!*

So, sekarang, mau tag..


Moh le kita ngejoin ramai-ramai. Lepas ni nak join lagi giveaway satu lagi. Nanti aku tag korang lagi SEKALI,K?

*Mintak ampun dan maaf bagi penggunaan aku pada yang lebih berusia*

8 comments:

Iqlima Azmi said...

tengah final exam now, nak buat entry pun lambat lagi. sempat ke? hee!

ZatyMok said...

hehehehe.. mesti sempat punye! lagipun, syarat-syarat dia senang :)

drzira said...

cane2? tak pndai la nk join.tk pena join memane giveaway sbb tk pndai n tk phm haha

ZatyMok said...

senang je. Buat satu post tajuk 'Mega Texh Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara. then ikut je syarat-syarat yg ditetapkan. dh siap post tu n dh ikut semua syarat dia, amek link post and paste dekat ruangan komen dekat blog orang yng anjurkan GA ni :)

Sally Yatiey said...

Goodluckkkkk. Saya dah join kat blog GA:)

ZatyMok said...

goodluck too :)

Lieya Zalia said...

good luck . sy dah join jugak :D

ZatyMok said...

ohhh.. goodluck to you too,then :D